BOLT x Boeren & Buren – een duurzame match

De week van 14 tot 22 mei 2022 staat in teken van de korte keten in Vlaanderen. Wat wil dat zeggen? Een week waarin lokaal centraal staat. Lokale economie, lokale producten, … en ook het ideale moment om stil te staan bij lokale energie. Daarom sloegen we de
handen in mekaar met Bolt. Waar zij een eerlijke prijs bieden aan de energie-opwekkers voor groene stroom, biedt Boeren & Buren de Producenten een eerlijke prijs voor hun producten.

Bolt en Boeren & Buren: it’s a match!

Bolt is een online platform waarbij je rechtstreeks groene stroom koopt van lokale energie-opwekkers. Niet toevallig hebben Boeren & Buren en Bolt eenzelfde missie: de wereld een beetje groener en eerlijker maken door de lokale economie te ondersteunen en de kaart te trekken van de korte keten zowel voor energie en voeding. Het is dan ook niet verwonderlijk dat beide bedrijven elkaar gevonden hebben en de handen in elkaar slaan in de Week van de Korte Keten. Daarom vind je Bolt deze week ook terug op verschillende Buurderijen om een extra woordje uitleg te geven over hun streekstroom.

Net gemist?

Ben je er niet bij op de Buurderij? Geen probleem. Hier lees je meer over hun missie. Overtuigd?
Er geldt tijdens de Week van de Korte Keten een exclusieve korting van €30 bij je overstap naar Bolt. Het enige wat je moet doen is registreren via boltenergie.be en de promocode BOLTBUREN gebruiken.

Pssst.. Op dit moment loopt er een wedstrijd op onze sociale media kanalen. Wie weet win jij wel dé meest lokale prijs!

Als je onze artikels leuk vindt, laat het ons dan zeker weten op onze Facebook pagina. Ontdek Boeren & Buren hier..

Over

Wannes

Wannes is de communicatie-en marketingverantwoordelijke van Boeren & Buren.

Comments

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *